FarmBot – Amikor a modern technológia és az egészséges táplálkozás találkozik

Na én pont erre vártam és gyerekkorom óta erre vágytam, hogy lehessen a saját kertemben mindenféle egészséges és finom zöldésg úgy, hogy nekem ne kelljen kertészkedni. Itt a megoldás és fantasztikus, amint tehetem, veszek ilyet.

Itt lehet megrendelni: farmbot.io

Bejegyzést írta: Ambrus Péter

Megszállott WordPress és Genesis rajongó vagyok. A WordPress 3.0 megjelenése óta már nem is akarok más weboldal platformmal honlapokat készíteni. Folyamatosan nézem a legfrissebb híreket és trendeket az internet világából. Számos weboldalt üzemeltetek még különböző témákban. Nagyon szeretem a kihívásokat és az új ötleteket, amikből egyelőre nincs hiány.

Comments

  1. Összefonódás…mostanában ez történik velem mindenfele. Vannak ilyen időszakok az életemben. Én vagyok a srác, aki 2016 októberében írt neked, Péter, akinek fia Ambrus :)
    Kb. egy hete azon gondolkodom, hogy visszakeresem a levelet, amit válaszoltál, és újraolvasom az Aya trip post-odat (Ede=Frecska Ede benne?). És durva, mert látom hogy pont egy hete írtad ezt a post-ot.
    Amúgy jópofa ez a robot..8éves fiam van rákattanva most az ilyesmikre. Én magam informatikusként már inkább kezdek kicsit túladagolódni, és inkább valami „biodinamikus gazdálkodás”-ban látnám a jövőt (waldorf-suli, nagyon jó hatással van ránk). Mondjuk a robottal jó dolog játszani :)
    Amúgy ha van kedved egy „csere-kommnetre” akkor dobd be a legutolsó post alá: http://kavics.me ..
    Szép estét, és éljen a direkt-intuitív-nonlokális információfeldolgozás :)

Speak Your Mind

*