Vendégkönyv

Itt megírhatod a véleményed az oldalammal kapcsolatban. Kérlek ide csak akkor írj, ha általános véleményed van, a bejegyzésekhez kapcsolódó üzeneteidet, kérdéseidet mindig az adott bejegyzésnél írd meg! A kérdéseidet se ide írd, inkább használd a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapot ehhez. Köszönöm!

Comments

  1. Én ugyan nem vendég vagyok itt, de azért leírom, hogy nagyon örülök ennek az oldalnak. Igyekszem gyakran írni, hogy minél érdekesebb legyen. Üdv mindenkinek!

  2. Nem fenyeget az öntetszelgés veszélye, ha nem kéretlenül adsz tanácsot. Aki hozzád fordul úgy döntött, alkalmas vagy arra, hogy segíts neki. Ezzel meg kell tanulnod együtt ÉLNI. A lényedből áradó szeretet és türelem sok embert fog magához vonzani. EZ ÁLDÁS ÉS ÁTOK EGYBEN. MÓNI

  3. Hello mindenkinek!!! Csak annyit akarok ide irni,hogy a Surbma a legjobb barátom és nagyon rülök neki,hogy összefujt minket a szél :-)!

  4. Hello! Peti nem is mondtad, hogy írsz blogot. Egész jó az oldal. :)

  5. Én kérem mástól, hogy írjon a Vendégkönyvembe és én sem írok a testvéremébe?!? Ezt orvoslandó: Nagyon érdekes a blogod és te. Remélem, sok embernek ad(sz) valami pluszt! Én például a te élményeid miatt fogom kipróbálni a transzlégzést. Ja és köszönöm az eddigi segítséget a saját blogjaimhoz! Csak így tovább! Olvassa minél több ember! Roland

  6. Szia! Az Ayahuasca trip bejegyzést szerettem volna megnézni, de zárva. Kérhetnék hozzá jelszót, vagy (ha a Te tapasztalatod), leírnád, mi is történt, milyen körülmények között …stb..? Köszi! Üdv!

  7. ayahuascareality.blog.hu

  8. Kedves Péter! Én egy szokatlan, ám számomra igen fontos kérdéssel fordulok Hozzád! Nem véletlenül találtalak meg… Szerinted miért nem vonz be embereket a webboldalam? Te ebben profi vagy mit tanácsolsz?

  9. Szia Peti!Tetszik az oldal,gratulálok hozzá!Írj sűrűbben ha időd engedi!!

Speak Your Mind

*