Kirándulás és Geocaching a Mecsekben

A márciusi hosszú hétvégén kirándultunk egyet a Mecsekben a barátainkkal és élveztük az év első igazán meleg napsugarait. Persze ilyenkor általában elkérem a Tesóm GPS készülékét és megyünk Geocachingelni, titkos ládákat keresni. Az egyik geoládát nem sikerült megtalálnunk, de azért volt sikeres kincsvadászat is. Készült egy kis videó is, ami azt hiszem tökéletesen összefoglalja a kirándulás eseményeit, élményeit:

Külön köszönet Andrisnak, aki a videót készítette! :)

Bejegyzést írta: Ambrus Péter

Megszállott WordPress és Genesis rajongó vagyok. A WordPress 3.0 megjelenése óta már nem is akarok más weboldal platformmal honlapokat készíteni. Folyamatosan nézem a legfrissebb híreket és trendeket az internet világából. Számos weboldalt üzemeltetek még különböző témákban. Nagyon szeretem a kihívásokat és az új ötleteket, amikből egyelőre nincs hiány.

Comments

  1. Mócz Gábor mondta

    Heeeellllóóóóó!!!Hát nagyon jó a videó!!!Tényleg,tuti!!A Petinek hogy megy a futás :-))))

  2. A Peti volt Bear Grylls :D

    • Na, először azt sem tudtam, hogy mit írsz. Azt hittem, hogy valami angol szerű Grizzly medvét akarsz írni, de a Google-ben utánajártam ám. Most már tudom, ő az a túlélő, aki mindenhol, mindent megold. :) Még azért tőle messze állok, de igyekszem.

  3. Jó lett! :D Profi az Andris. Ja és a Peti futása,elképesztő…:D:D:D

Speak Your Mind

*