Üdvözöllek a Földön Réka!

Tyuhúúúú! Megszületett. Az első lélek-zetet 2008.11.20. 15:45-kor vette. Még egy Bruzsé’ a Földön. Szóval világra jött Tesómék kislánya, hogy elinduljon tapasztalatokat és élményeket gyűjteni.

Újabb címkét ragaszthatok magamra: „nagybácsi”. Majd igyekszem úgy tovább élni, hogy ez ne zavarjon. :-) Elég megható érzés. Épp most hívott Tesóm. Majdnem elsírtam magam. Érdekes gondolatok és érzések cikáznak bennem.

Réka és Én

Réka és Én

Szóval, Réka nagyon örülök neked! A keresztapaságot nem vállalhattam a hitbeli különbségek miatt, de ígérem jó spiritapa leszek! :-) Kívánom, hogy teljesüljön minden feladatod és vágyad, amiért jöttél! Azt is megígérhetem, hogy életed sötét, átláthatatlan szakaszaiban segítek rávilágítani az útra, hogy kitalálj onnan és tovább folytathasd azt.

Most ráadásul még nagyobb kedvet kaptam ahhoz, hogy én is családot alapítsak. Bárcsak tudnám, hol bújkál a gyermekeim anyja??? :-D

Bejegyzést írta: Ambrus Péter

Megszállott WordPress és Genesis rajongó vagyok. A WordPress 3.0 megjelenése óta már nem is akarok más weboldal platformmal honlapokat készíteni. Folyamatosan nézem a legfrissebb híreket és trendeket az internet világából. Számos weboldalt üzemeltetek még különböző témákban. Nagyon szeretem a kihívásokat és az új ötleteket, amikből egyelőre nincs hiány.

Comments

  1. ez a legszebb bejegyzés amióta írod az oldalt

  2. Köszönöm tesóm a szép blogot!
    És Istennek is köszönöm Rékát! Rájöttem, hogy tényleg szeret minket. Mármint Isten, de persze Réka is.
    Olyan furcsa, hogy minden fontos dolgot tud. Sírással közli, hogy kell neki valami, tudja, hogy kell szopni, levegőt venni, alszik, ha elfáradt és ha valami szorít bent a hasában, akkor nyom egyet.
    Nézeget mindent. Az is furcsa, hogy még nem köti le egy valami (például valakinek az arca), hanem minden ugyanolyan érdekes. Hiába beszélsz neki, gügyögsz valamit, néz egy ideig, utána továbbnéz, és ugyanannyi ideig bámul más dolgokat. Én így vettem észre legalábbis. (Azért az édesanyját már biztos jobban megismeri, hisz többet látta.)

    Roland

  3. @Roland: Szívesen! Én is köszönöm a hozzászólásod!

    Nagyon igaz, amit írtál: még nem tesz különbséget a dolgok között. Olyannak fogadja el a világot, amilyen. Nem ítélkezik, nem kategorizál. Még azt sem tudja, hogy ő egy külön test. Majd hamarosan felfedezi. :-)

    Büszke vagyok rátok. Bízom abban, hogy nagyon jó szülők lesztek Rékának. Végülis nem véletlen választott titeket… ;-)

Speak Your Mind

*