Első blog

Üdvözlök mindenkit a személyes blogomon!

Egyelőre a surbma.hu oldalon található ez a blog, de hamarosan átkerül az ambruspeter.hu oldalamra. Végre sikerült átrakni a blogot a saját helyére. Itt szeretnék minden aktuális híreket közölni rólam, az oldalaimról vagy bármi olyan érdekes dologról, amiről úgy gondolom, talán titeket is érdekel. Majd kiderül a visszajelzéseitekből… :-)

Nagy öröm van bennem, hogy végre elkezdtem ezt. Sok-sok tervem van még, amit lehetőleg minél hamarabb szeretnék megcsinálni. Vannak olyanok is, amik szorosan kapcsolódnak ehhez az oldalhoz, de most még nem szeretném elárulni. Hamarosan minden kiderül, aztán mindenki derül!

Egyelőre ennyi. Köszönöm, hogy elolvastátok! Kérlek titeket, látogassatok vissza többször vagy ha már elkészítem végre ezt az oldalt, akár fel is iratkozhatsz az oldalamra, hogy értesülj a legfrissebb bejegyzéseimről. Erre még várni kell, de ígérem nem sokat.

További jó böngészést!

Bejegyzést írta: Ambrus Péter

Megszállott WordPress és Genesis rajongó vagyok. A WordPress 3.0 megjelenése óta már nem is akarok más weboldal platformmal honlapokat készíteni. Folyamatosan nézem a legfrissebb híreket és trendeket az internet világából. Számos weboldalt üzemeltetek még különböző témákban. Nagyon szeretem a kihívásokat és az új ötleteket, amikből egyelőre nincs hiány.

Comments

  1. Ezt én próbáltam ki, hogy beállítsak mindent. Ja és bevallom, hogy az első értékelést is én adtam meg. De amint látjátok, nem a maximális pontszámot adtam magamnak, hogy a szerényebb oldalam is lássátok. :-)

Speak Your Mind

*