Globális „közösülés” :-)

A mai nappal elkezdődött egy globális méretű nyitott meditációs ülés, amelyet minden nap reggel 7-től 7.45-ig tartunk. Ez a meditáció nincs helyhez kötve. Tehát mindenki ott meditál, ahol van. Csendes, ülő meditációt végzünk, de mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nincs meghatározott technika. Akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk. Már ketten vagyunk! :-) Persze biztos többen is meditálnak ilyenkor vagy máskor. De a tudat, hogy többen vagyunk, teljesen más.

Cosmic Buddha

Cosmic Buddha

Ha esetleg már te is megfogadtad többször, hogy holnaptól meditálsz, de az a bizonyos holnap még nem jött el, akkor most itt az alkalom, hogy elkezdd! Várunk mindenkit sok-sok szeretettel az éterben! :-)

Kérek mindenkit, aki csatlakozik hozzánk, hogy írja be ide a nevét, meg egy rövid üzenetet, hogy tudjuk hogyan növekszik ez a csapat. Ezt a cikk alatt a hozzászólásnál tudjátok megtenni. Köszönöm!

ui.: Carmen, te is írd ide magad! ;-)   <– Ugyanis ő a második. Mellesleg az ő ötlete volt ez.

uui.: Ha valamilyen javaslatod van a meditációval kapcsolatban, azt is szívesen fogadom.

Egy kis videó azoknak, akik korainak gondolják a reggeli meditációt:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=qR6LJS0qSu4

Bejegyzést írta: Ambrus Péter

Megszállott WordPress és Genesis rajongó vagyok. A WordPress 3.0 megjelenése óta már nem is akarok más weboldal platformmal honlapokat készíteni. Folyamatosan nézem a legfrissebb híreket és trendeket az internet világából. Számos weboldalt üzemeltetek még különböző témákban. Nagyon szeretem a kihívásokat és az új ötleteket, amikből egyelőre nincs hiány.

Comments

  1. Én persze részt veszek a meditáción. :-)

  2. Üdv minden meditálónak!!!

    A Kolostor Őre

    videon itt:
    http://meditacionk.blogspot.com/2008/10/meditci-viden-otthonra.html

  3. haló, itt Busa Carmen beszél. Péter, köszönöm, hogy megemlítettél engem, mint kezdeményezőt. Annak tudatában, hogy veled egy időben meditálhatok, minden alkalommal lelkesen kelek fel ezen a számomra eddig korai órán. És mostanra ez lett a hétköznapjaim egyik kedvenc időpontja!

  4. @Busa Carmen: Jaj de kedves vagy! Én is téged! :-)
    Remélem még sokan fognak hozzánk csatlakozni! Úgyhogy csak bátran emberek és más lények! ;-)

  5. Annyira türelmetlen vagyok, hogy képtelen vagyok a „csendes” meditációra. Elvégeztem a Maharisi féle Transzcendentális Meditációt a 90-es években, de nem volt türelmem a gyakorlásához. A napokba rendeltem meg az OSHO – Dinamikus Meditáció CD-t, és remélem, hogy a „dinamikus” meditáció már sokkal jobban passzol a „vérmérsékletemhez?”, és végre képes leszek az Örök Sietésből lenyugtatni Önmagamat!

    Reggel 7:00-tól már dolgozom, de ha lenne olyan időpont, ami reggel legkésőbb 6:00 -ig vagy este 19:00 után , én is részt vennék a „közös” meditációkban!

    Üdvözlettel,
    Domokos

Speak Your Mind

*